Koska innokkaammat asevelvolliset ovat jo nyt jonottamassa tulevaan kasarmiinsa, etteivät vahingossakaan loukkaisi myöhästymisellään asevelvollisuuden pyhää pakkoa tai rikoslain sotilasrikoksia käsittelevän luvun pykälää 9 luvattomista poissaoloista, postaan tässä muutamia neuvontasivuja inttihuuman lieventämiseksi.

 

AKL:n mielipidevangin opas:

Totaalipalvelukseen riittää oma selkäranka ja halu; vakaumus ei ole niinkään tärkeä. Se on varma 6 kuukauden avovankilanakki opiskelu- ja työntekomahdollisuuksineen. Vankilassa oppii myös tulemaan toimeen erilaisten ihmisten kanssa, joita ei muuten tavallisessa työelämässään näe. Lisäksi kaikki laskevat yhdessä aamuja ja oppivat hyödyllisiä taitoja, mm. miten tehdä alkoholia jälkiruoka-appelsiineista. Periaatteessa kaikki intin alokasoppaan lupaukset toteutuvat täälläkin. Vapaa-aikaa on vain enemmän.

Epäväki suosittelee lämpimästi!

 

Kysy Mannerheimilta: miten suorittaa intti nopeasti ja vaivattomista?:

Manu antaa perustietoa inttinakkeista, lusmuilusta, asevelvollisuuden välttelystä ja muista patrioottisista tavoista suhtautua asevelvollisuuteen. Hieno mies tuo Mannerheim.

 

Inttilusmuilun A ja O:

Jos inttiin haluat mennä nyt, niin tällä oppaalla pääset toivottavasti helpoiten touhun tarkoituksesta, eli 6 kuukauden nakin saamisesta, jyvälle. Epäväki ei takaa varmaa puolen vuoden nakkia eikä korvaa mahdollisista yli 180 päivän palvelusaamuista johtuvaa mielipahaa. Mitäs menitte.

 

Puolustusvoimien varusmies 2010 -kirjanen:

Inttipropagandaa armeijalusimisen hauskuudesta. Kaikki vain rohkeasti vapaaehtoisina kuskeiksi, upseerikokelaiksi ja 12 kuukauden talonmiehiksi! Muuten vapaaehtoiset määrätään yksikön päällikön toimesta. Rivienvälistälukutaito suositeltavaa. Käy huumorista intin käyneille.

 

Tatu Hyvärisen sivarisivut:

Sivaritietoutta niille, jotka eivät armeijaan halua, mutteivät vankilaankaan uskalla mennä(vankila ratkaisee ongelmat niin asumiskustannusten kuin palkan tai opiskelun suhteen ja se kestää vain puolivuotta ). "Se toinen virallinen vaihtoehto".

 

Noita kun pähkäilette P-kauden, ja tiedätte, ettei metsässä tetsaaminen ole sen hauskempaa kuin E- tai J-kaudellakaan, voitte vetää omat johtopäätöksenne palveluksenne luonteesta ja selvitellä missä avovankilassa kannattaisi oma asevelvollisuus suorittaa.

Avovankilaoloista enemmän täällä.

Hyvää loppukesää...kö?